![]() |
|
Portal | FAQ | Użytkownicy | Kalendarz | TopLista | Galeria | Gry | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
Programowanie HTML, PHP, C++, JAVA itp. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 | ||
Banita
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Reputacja: 0
![]() |
Czy ktoś może ma dodatek SP2 dla windows2000 ale żeby można go było zainstalować bez konieczności sprawdzania oryginalności systemu. Szukałem w witrynie WU ale niestety tam trzeba mieć opryginalny system
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banita
![]() |
Cytat:
Ad po drugie. Jeszcze wiele patchowanych SP. nop. sp3 fo Windowsa XP, sam taki kiedyś miałem. Czyli jeszcze z wieloma rzecz\ami się nie spotkaliśmy, a one są ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banita
![]() |
Cytat:
http://www.microsoft.com/poland/cok/default.aspx Bez sensu szukać plików gdzieś po warezach skoro można spróbować załatwić wszystko legalnie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banita
![]() |
Masz racje, to samo powiedział sąsiad informatyk. Dzwoniłem pod wskazany adres i teraz już wiem, dlaczego nie mogę się zarejestrować. Przyczyna jest tak prosta jak kłębek sznurka. Jest to system, który może być tylko raz wgrany i jest on sprzedawany razem z komputertem, nie da się dla tego egyemplarza wygenerować nowego klucza, tyle mi powiedział pan z którym rozmawiałem. Teraz musiałbym zgłosić sprawe tylko jeszcze nie wiem komu i gdzie
![]() |
![]() |
![]() |