Cześć,
zobaczyłem tu ten dział, więc postanowiłem wrzucić 2 ulotki znajomych, którzy zbierają na protezę:
Cytat:
Dawid
Proszę o pomoc w zbiórce pieniędzy na zakup nowej protezy.
Mam obecnie 21 lat. Jestem Liderem-wolontariuszem po przebytej chorobie nowotworowej. Działam na rzecz innych dzieci, podopiecznych Fundacji Pomocy Dzieciom z Chorobą Nowotworową.
W wieku 11 lat wykryto u mnie złośliwego raka kości prawego uda. Leczyłem się w Instytucie Matki i Dziecka w Warszawie. W 1999 r. w wyniku operacji amputowano mi prawą nogę. Obecna proteza nie gwarantuje mi ani bezpieczeństwa ani komfortu chodzenia. Koszt nowej protezy wyliczono na 100 tysięcy zł. Sam nie jestem w stanie zgromadzić takich środków. Dlatego proszę o pomoc w najważniejszej dla mnie sprawie.
Proszę o wpłaty na konto:
Fundacja Pomocy Dzieciom z Chorobą Nowotworową
ul. Przybyszewskiego 47, 01-849 Warszawa.
Nr konta:
08 1240 1066 1111 0000 0006 1694 PEKAO S.A 0/WARSZAWA
z dopiskiem Dawid Nowicki
|
Cytat:
Przemek
Proszę o pomoc w zbiórce pieniędzy na zakup nowej protezy.
Mam obecnie 20 lat. Jestem Liderem-wolontariuszem po przebytej chorobie nowotworowej. Działam na rzecz innych dzieci, podopiecznych Fundacji Pomocy Dzieciom z Chorobą Nowotworową.
W wieku 13 lat wykryto u mnie złośliwego raka kości (Sarkoma Ewingi fibulae dex). Leczyłem się w Instytucie Matki i Dziecka w Warszawie. W 2003r. w wyniku operacji amputowano mi prawą nogę. Obecna proteza nie gwarantuje mi ani bezpieczeństwa ani komfortu chodzenia. Koszt nowej protezy wyliczono na 80 tysięcy zł. Sam nie jestem w stanie zgromadzić takich środków. Dlatego proszę o pomoc w najważniejszej dla mnie sprawie.
Proszę o wpłaty na konto:
Fundacja Pomocy Dzieciom z Chorobą Nowotworową
ul. Przybyszewskiego 47, 01-849 Warszawa.
Nr konta:
08 1240 1066 1111 0000 0006 1694 PEKAO S.A 0/WARSZAWA
z dopiskiem Przemek Kołodziejczyk
|
W ich imieniu dziękuję