mh88 Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Witam, jestem tu nowy. Trafiłem na to forum ponieważ zainteresowałem się zarabianiem pieniędzy w internecie... ostatnio kolega podał mi link do tej: http://subvertandprofit.com/ strony i powiedział że zarobił na tym 11$ w 3 tygodnie, wykonując jedynie kilka głosów na strony, twierdzi że wystarczy poświęcić na to do 2 minut raz na kilka dni. Z tego co pisze na tej stronie płacą oni 0,75$ za wykonanie 1 zadania i minimalny próg wypłaty to 10$. Nie wierzę osobiście w takie bajki, ale gdy kolega pokazał mi dowód wypłaty to po części uwierzyłem i zapisałem się do tego programu... Zarobiłem w nim przez 2 tygodnie 6$ poświęcając przy tym zerowy nakład czasu, mam nadzieję że wypłacą mi pieniądze. Co wy o tym myślicie?, jak to możliwe że za oddanie głupiego głosu na stronę płacą aż 0,75$, przecież to ponad 2zł!, z tego co widzę po komentarzach na tamtej stronie to chyba program jest uczciwy, ale wolę zapytać fachowców na tym forum. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że rozwiejecie moje wątpliwości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reklama2000 Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 1. Nie spamuj. 2. O ile mi wiadomo to Subvert and Profit płaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boby Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Dostałeś już pieniądze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcon13 Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Ja czekam narazie 3 dni, jesli dostane to tutaj napisze TAK TAK TAK!$$ Jednoznacznie stwierdzam że subvert and profit płaci$$ Otrzymałem kaskę po ok 5 dniach od zlecenia wypłaty A oto dowód:D http://www.pixhost.org/thumbs/162/219546_alertpay.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boby Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Ja z kolei mam problem z zapisem. Przysyłają e-mail bez linka aktywacyjnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korin Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 to może napisz do nich normalnego e-maila? Że nie dostajesz linka aktywacyjnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
depyou Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Dostałeś już pieniądze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcon13 Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 juz 3 razy dostałem od nich wypłate, stronka płaci bezproblemowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onana Posted September 6 Share Posted September 6 Czy to naprawdę godne zaufania, wciąż mam co do tego wiele zmartwień Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts